

نرم افزارها و اپلیکیشن های شرکت ادوبی
هنرمندان در سر تا سر جهان از محصولات مختلف ادوبی برای ایجاد همه چیز استفاده میکنند. از نمادهایی که توی یک وبسایت میبینیم تا نمایش هایی که توی یه تئاتر تماشا میکنیم. ادوبی انقدر نرم افزار تولید کرده که ممکنه حتی حرفه ای ترین شخص هم گیج بشه.
ما اینجا سعی کردیم محصولات ادوبی رو به طور خلاصه برای شما نام ببریم.
ادوبی فتوشاپ (Adobe Photoshop)
اگر شما به صورت حرفه ای نیاز به ادیت عکس ها دارید فتوشاپ نرم افزاریه که رقیب نداره. این برنامه به قدری تو جهان شناخته شده و محبوبه که نیازی به توضیح نداره و امروزه کلمه فتوشاپ به یک فعل تو زبان انگلیسی تبدیل شده. فتوشاپ یک برنامه همه کاره است که برای ساختن پوسترها، تبلیغات، تصاویر پس زمینه و کارهای هنری دیجیتال بسیار مناسبه. هنرمندان از اون برای ترسیم، طراحی و حتی نقاشی دیجیتال استفاده میکنند، عکاس ها هم برای روتوش عکس های خودشون از این برنامه استفاده می کنند یا حتی خیلی از یوتیوبرها از اون برای ایجاد تصاویر Tomblaine استفاده میکنن.
ادوبی ایلوستریتور (Adobe Illustrator)
ایلاستریتر یا ایلوستریتور ممکنه تو نگاه اول خیلی شبیه فتوشاپ باشه. چون از اون برای طراحی تصاویر هم استفاده میشه. اما تفاوت اصلیشون در نحوه ذخیره فایلها است. فتوشاپ با رستر آرت کار میکنه که تمام عکس ها رو به صورت پیکسل ذخیره میکنه در حالی که ایلاستریتور با وکتور آرت کار میکنه و این آثار هنری به صورت معادلات ریاضی ذخیره میشن. اگر شما رستر آرت رو بیشتر از حد مجاز زوم کنید پیکسل میشه، در صورتی که وکتور آرت رو میشه بدون از دست دادن کیفیت تا بی نهایت بزرگ کرد. ولی مشکل وکتور آرت اینه که نمیشه از اون برای جزئیات توی عکس استفاده کرد. برای همین ما دو تا نرم افزار مختلف برای استفاده تو هر زمینه ای داریم. ایلاستریتور برای ساخت نمادها، آرم ها، پوسترها و گرافیک هایی که میشه اونو توی نرم افزارهای دیگه هم استفاده کرد فوق العادست.
ادوبی ایندیزاین (Adobe Indesign)
ایندیزاین یه نرم افزار طراحیه که توی پروژه هایی مثل مجلات، روزنامه ها، سخنرانی ها و کتاب ها که به طرح های چند صفحه ای نیاز دارند ممتازه. نرم افزار خیلی قدرتمندیه برای سازمان دادن به مقدار زیادی از متن ها و تصاویر و چیدمان اونها به صورت زیبا و درست که میشه اونها رو برای انتشار مستقیما به چاپخونه ها فرستاد. تهیه مجله کار خیلی سختیه که نیاز به همکاری چندین متخصص تو زمینه های مختلف از جمله نویسندگان، ویراستاران و عکاس ها و طراح ها داره بنابراین برای کمک به اونا، با نرم افزار Adobe Incopy که یک ویرایشگر متنه و به نویسندگان این امکان رو میده تا متن هاشون رو بنویسن در حالی که طراحان به طور همزمان روی گرافیکای همون پروژه توی ایندیزاین مشغول به کارند. این کار به طور قابل توجهی بهره وری رو افزایش میده چون چندین نفر میتونن به طور همزمان روی یک پروژه کار کنن و به مجلات این امکان رو میدن که طبق اسکژوال خودشون پیش برن.


ادوبی لایت روم (Adobe Lightroom)
لایت روم یک نرم افزار ویرایش عکس است. شاید کمی شبیه به فتوشاپ باشه ولی با این حال به طور خاص برای ایجاد تغییرات جزئی، تنظیم رنگ، روشنایی یا کنتراست تعداد زیادی عکس طراحی شده.
این نرم افزار کنترلی که فتوشاپ روی پیکسل داره رو نداره و به همین دلیل یادگیری اون خیلی آسونتره. عکاسان حرفه ای از اون توی پروسه کاری خودشون به عنوان یک سیستم مدیریت عکس برای فهرست بندی، سازماندهی، ارسال و پردازش هزاران عکس استفاده میکنن.


ادوبی بریج (Adobe Bridge)
مدیریت فایل های تصویری رو آسون میکنه و به شما این امکان رو میده که فایل های تصویری خودتون رو که شامل عکس ها، ویدئو ها میشه رو مرتب سازی، مرور و مشاهده کنید. شاید براتون سوال شده باشه که مگه نگفتیم ادوبی لایت روم برای مرتب کردن فایل های تصویری است؟
بله، اما Bridge میتونه انواع بیشتری از فایل ها رو کنترل کنه و بیشتر شبیه به یک مدیر فایل جهانیه که با تمام نرم افزارهای دیگه ادوبی هم همکاری میکنه. در حالی که لایت روم به طور خاص برای عکاسان طراحی شده.
ادوبی پریمیر پرو (Adobe Premiere Pro)
Premiere یه ابزار حرفه ای تدوین فیلمه که برای ساخت همه چیز از فیلم های یوتیوب گرفته تا فیلم های سینمایی استفاده میشه. میتونید تعداد زیادی کلیپ رو کات کنید، ادیت و مرتب کنید و بعد اونارو به صورت چند لایه توی تایم لاین بچینید و افکت های مختلفی به ویدئو خودتون اضافه کنید. درعین حال میتونید به اونا متن، ترنزیشن و جلوه های صوتی هم اضافه کنید.
ادوبی افتر ایفکتز (Adobe After Effects)
After Effects یه نرم افزار قدرتمند برای ایجاد انواع جلوه های ویژه است. این در اصل همون فتوشاپ برای فیلم هاست. معمولا برای ایجاد انیمیشن ها، گرافیک های متحرک و بقیه جلوه های خاص سینمایی استفاده میشه. شاید اینجا سوال براتون پیش بیاد که اگر افتر افکتز خیلی قدرتمنده پس چرا من به پریمیر پرو احتیاج دارم؟
چون افتر افکتز برای تدوین یا حتی تبدیل ویدئو طراحی نشده و یک برنامه تخصصی برای ایجاد جلوه های ویژه است. بنابرابن پس از ایجاد جلوه های ویژه برای تهیه فیلم نهایی بهتره اون رو به پریمیر پرو منتقل کنید.
ادوبی پریلود (Adobe Prelude)
یه ابزار تخصصی ویرایش ویدئو که برای راف کات ها و دسته بندی مقدار زیادی از فیلم ها اختصاص داره. یه فیلم ممکنه چندین ساعت فیلمبرداری با چندین دوربین مختلف داشته باشه بنابراین Prelude برای حذف کردن قسمت های غیر ضروری، سینک کردن شات های مختلف و نکته گزاری مطالب قبل از ارسال به تیم اصلی ویرایش، استفاده شود.
صدا هم از اهمیت بالایی برخورداره، بنابراین Adobe Audition هم وجود داره که یک نرم افزار تخصصی ویرایش صداست که برای ضبط، ویرایش و ادغام صداها طراحی شده.
بله، به دلیل افزایش محبوبیت فناوری های بهتری مثل HDML5 و فشارها و نظرات بد توی اینترنت، Adobe Flash رو به Adobe Animate تغییر نام دادن و چندین ویژگی جدید اضافه کردن تا بتونیم انیمیشن های خودمون و تو قالب های بیشتری از جمله HDML5 ذخیره کنیم. الان یه فناوری کلاس پلتفرم به نام airdrop هم وجود داره که به ما این امکان رو میده برای چندین سیستم عامل مختلف از جمله ios و android برنامه ها و بازی ها رو به صورت انیمیت بسازیم.


ادوبی استوک (Adobe Stock)
جایی که میتونید عکس ها، فیلم ها و مدل های سه بعدی رو خریداری کنیم اما اگه میخواید فونت های خوبی داشته باشید میتونید اونارو از Adobe Type Kid بخرید و اگر کار خلاقانه خودتون رو انجام دادید میتونید اون رو توی Adobe Behance منتشر کنید که یک رسانه اجتماعی آنلاین هستش که خالق آثار هنری در سر تا سر دنیا اثرات هنری خودشون رو برای تبلیغ و معرفی خودشون به دیگران اونجا به اشتراک میزارن و اگه میخواید کار وبسایت خودتون رو ارتقا بدید Adobe Portfolio وجود داره که میتونید ازش برای ساختن یک وبسایت ساده با استفاده از عکس های خودتون استفاده کنید.
ادوبی اکسپرینس (Adobe Experience Cloud)
Excellent article. I definitely love this website. Stick with it!
My blog … maeng da Kratom